Translate

Visitors

counter

Παρασκευή, Αυγούστου 31, 2012

Mη τολμήσεις να φύγεις ...



Το καλοκαιράκι  φεύγει αγκαζέ με την ανεμελιά αφήνοντας πίσω του γλυκόπικρες αναμνήσεις.Και λέω πικρές,γιατί πολλοί από εμάς δεν κατάφεραν να ζήσουν φέτος αυτό που είχαν στο μυαλό τους.Να ταξιδέψουν χωρίς να πάρουν μαζί τους σκοτούρες και προβλήματα του χειμώνα.Να αφεθούν βρε αδερφέ,να ζήσουν για λίγες στιγμές ξέγνοιαστα,χωρίς να τους νοιάζει αν συμπλήρωσαν τα λεφτά για το πετρέλαιο ή πως θα την παλέψουν για να πληρώσουν το νοίκι.
Ξέρω ξέρω,κανείς μας δεν θέλει να ακούει άλλο για μιζέρια και προβλήματα ούτε καλά καλά εγώ που τα γράφω,γι'αυτό σκέφτηκα να αντισταθώ πεισματικά στο καλοκαίρι που φεύγει  και σας καλώ να το κάνετε και εσείς μαζί μου μπας και ξορκίσουμε όλοι μαζί το κακό.
Και μην νομίζετε ότι έχω καμιά αντιδικία με το φθινόπωρο,ίσα ίσα μ'αρέσει κιόλας,αλλά πως να το κάνουμε ... το καλοκαίρι είναι  καλοκαίρι.















9 σχόλια:

  1. Δεν φεύγει το καλοκαίρι απλά επειδή πήγε 31 Αυγούστου... Θα είναι κάπου εκεί για μερικές βδομάδες ακόμα, έστω και κρυμμένο υπό την όχι και τόσο δημοφιλή στολή του Σεπτεμβρίου κι έπειτα θα μας περιμένει σε λίγους μήνες (υπομονή, έρχονται και Χριστούγεννα!)
    Και ας ελπίσουμε του χρόνου να είναι καλύτερο για όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα όχι Αλεξιάννα μου,οι ημερομηνίες άλλωστε για μένα δεν παίζουν και μεγάλο ρόλο,αλλά από τότε που ανέβηκα στον Χορτιάτη τα καλοκαίρια μας είναι τόσο μικρά και οι χειμώνες ατελείωτοι.Για να καταλάβεις ότι το καλοκαίρι τελείωσε για μένα θα σου πω ότι εδώ και μία εβδομάδα μόνο με ζακέτα κάθεσαι τα βράδια έξω...
    Η ευχή σου θέλω πολύ να γίνει πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι διακοπές φεύγουν,η ζέστη όμως μένει εδώ.
    Απ'το κακό στο χειρότερο μάλλον!
    Καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχετε βραβείο από το Woman-licious.gr!
    http://woman-licious.blogspot.gr/2012/09/blog.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχες καλοκαιρινές photos, και σήμερα 21 Οκτώβρη φεύγει σιγά σιγά το καλοκαιράκι. Την Άνοιξη πάλι...Καλοκαίρι. Γειά σου Μιράντα με το εξίσου υπέροχο όνομα και blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Δήμητρα μου και καλώς ήρθες στο blog μου!Ευχαριστώ για την επίσκεψη και τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή
  6. Και ειδικά αν έχει περάσει ένας χρόνος και κάτι από αυτή την ανάρτηση, το συναίσθημα που αφήνει είναι ιδιαίτερα γλυκόπικρο... τελικά...
    Τώρα όμως... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!
    ΗΟ ΗΟ ΗΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά,πάντα ζούμε περιμένοντας κάτι,Χριστούγεννα,Πάσχα,καλοκαίρι,διακοπές,αργίες και τούμπαλιν,λες και ενδιάμεσες μέρες δεν υπάρχουν.
      Να δω πότε θα μάθουμε να ζούσε για το σήμερα...
      Το HO HO HO κάποιον μου θυμίζει...να δεις ποιόν...

      Διαγραφή

I love comments